Úvodníky

Úvodník - 25. 12. 2004


Je zvykem psát úvodník před Vánoci. Taková ta krásná slova a přání pěkných svátků všem, kdo si to čtou. Taky jsem to chtěl napsat, ale jak to tak bývá, nezvládl jsem to, protože před Vánoci jsem toho měl docela hodně. Popravdě řečeno, ne že bych si nemohl najít volnou chvíli na napsání pár slov do úvodníku, ale spíš jsem na to v tom shonu zapomněl. No, nevadí, Vánoce už jsou tady a s nimi aspoň trochu klidu, tak jak to má být, takže jsem si vzpomněl i na ten úvodník.
Doufám, že jste si krásně užili Štědrý den, že jste dostali přesně takové dárky, které vás nejvíc potěšily a že vaše dárky potěšily vaše blízké. (No vidíte, i tak jsem si nějakou tu vánoční větu neodpustil^_~) A přeju vám, abyste pěkně oslavili Silvestra, no a samozřejmě hodně štěstí a úspěchů do Nového roku.
Náš Angrenost doufám čeká to samé. Jako obvykle mám v hlavě hned několik nápadů, co by se dalo realizovat, ale jako obvykle to asi bude ještě nějakou tu chvíli trvat. Tím spíš, že v tomhle roce, zvlášť na jaře, to budu mít trochu náročné a nevím, kolik času se mi podaří najít si na Angrenost. Ale čas od času snad něco půjde. Každopádně zatím mám pro vás rozdělané jedno překvapení, na kterém jsem dělal už asi dva týdny, před Vánocema jsem musel práce přerušit, ale doufám, že teď budu mít čas na dodělání, takže snad někdy po Novém roce. A o co se jedná? Prozradím vám, že se jedná zase o něco úplně jiného, než tady zatím je, a že je to udělané ve Flashi. Každopádně doufám, že to bude co nejdřív hotové. Takže zatím se máte na co těšit. ^_^


Zveřejněno: 25. prosinec 2004
zpět