Úvodníky

Technické problémy a drobné novinky


V posledních měsících se Angrenost potýkal s jistými technickými problémy, které byly způsobené změnou nastavení serveru, což si vyžádalo náležitou úpravu některých částí PHP skriptů, na kterých je Angrenost postavený. Nešlo o zásadní věc, ale bylo to trochu časově náročné, neboť bylo třeba projít všechny soubory a najít problematická místa a opravit je. Nebudu vás nudit technickými detaily, jen se chci omluvit za obtíže, protože jsem neměl čas plně se tomu věnovat a systematicky a najednou odstranit všechny problematická místa. Teď by snad už vše podstatné mělo fungovat, ale docela dobře je možné, že jsem něco přehlédl, a tak vám budu vděčný, když mě na to upozorníte, ať už v diskusním fóru tady, nebo třeba na Facebooku.

Pokud jde o novinky za poslední měsíc, tak se jedná zejména o obrázky. Dočkali jste se postupného zveřejnění série o Tuorovi a pádu Gondolinu, která představuje zase trošku jiný přístup k ilustracím, než co bylo dosud na Angrenostu k vidění, ale doufám, že se vám líbí. V záloze mám ještě nějaké další obrázky, které se tu v dohledné době snad objeví. Rád bych také pokračoval v sérii králů Gondoru; některé mám už rozdělané, tak uvidíme.

Tři obrazy z výše zmíněné série o Tuorovi jsou zhruba do konce května k vidění v Galerii Kotelna v Říčanech v rámci Festivalu amatérské tvorby (viz fotka). Tak jestli budete mít cestu tím směrem, doporučuji návštěvu, je to příjemná galerie a i spousta dalších vystavených obrazů stojí za vidění.

Mějte se krásně a užívejte si jaro, když už konečně přišlo. icon_smile.gif


Zveřejněno: 2. květen 2013
zpět