Úvodníky

Portfolio


Uplynulo více než půl roku od obnovení provozu Angrenostu v obměněné podobě. Do nové verze webu jsem investoval nezanedbatelné množství času a úsilí, takže od doby, kdy byl úspěšně zprovozněn, jsem se mu zase nevěnoval nijak zvlášť soustavně. Přesto tu přibylo pár drobných novinek, zejména několik obrázků v Galerii. Rád bych vás ale informoval o jedné věci, která souvisí s Angrenostem spíše nepřímo.

V poslední době se více věnuji designu a tvorbě webových stránek i různé grafiky. Dělám v této oblasti různé zakázky a zároveň se poohlížím i po stálejší práci. Kromě toho jsem zaznamenal také jistý úspěch se svou uměleckou tvorbou; podařilo se mi prodat několik svých obrazů a zároveň dostat i několik zakázek na obrazy na přání. Pro všechny tyto kreativní oblasti práce se ukázalo jako vhodné, abych si zřídil vlastní on-line portfolio. To jsem učinil a na výsledek se můžete podívat na adrese matejcadil.cz. Budu moc rád, když se na tuto stránku podíváte, případně ji doporučíte svým známým a samozřejmě nejradši, když mi jejím prostřednictvím dohodíte i nějakou tu práci. Berte to třeba i jako prospěch pro tento web, protože Angrenost samozřejmě dělám jenom ve svém volném čase a pro dobrý pocit, nikoli pro nějaký výdělek. :-)

Vedle tohoto portfolia se samozřejmě můžete podívat i na stránky, kde nabízím k prodeji svou uměleckou tvorbu. Zvláště teď před Vánoci jistě sháníte, čím své přátele obdarovat, a třeba narazíte na něco, co vás zaujme. Pro české zájemce je v prvé řadě určen můj obchod na Fler.cz. Něco podobného, ale spíše pro mezinárodní klientelu, je Etsy.com. A do třetice všeho dobrého pak můj nejnovější profil na webu society6, který se vyznačuje tím, že tu jsou na prodej jednak reprodukce, jednak různé oblečení a doplňky s potiskem v podobě mých ilustrací. Doufám, že se vám tato nabídka líbí a třeba si i něco vyberete.



Zveřejněno: 12. listopad 2012
zpět