Úvodníky

Úvodník - 26. 1. 2010


Zdravím vás v novém roce. Doufám, že jste si užili tu úžasnou sněhovou nadílku, která tu v posledních týdnech byla. I když asi málokde to bylo tak neobyčejné jako tady v Praze. Opravdu to tu působilo úžasně vánočně, škoda že to nepřišlo o dva týdny dřív. Bohužel, i pro vysokoškoláky to bylo v dost nevhodnou dobu - hodně jsem litoval, že nemůžu vyrazit na nějaký pořádný výlet na běžkách, když jsem se zrovna musel učit na zkoušky. A teď báb zase prozbědu rýbu. Ale doufám, že se uzdravím, protože tenhle víkend vyrážíme na chalupu do Krkonoš, tak snad aspoň tam si zimní atmosféry užiju dostatečně.icon_smile.gif
Pokud jde o Angrenost, tak se chci v prvé řadě omluvit za drobný technický problém, se kterým jste se tu možná v posledních dnech setkali. Nějakou dobu se totiž nedaly vkládat zprávy do diskuse. Bylo to způsobené zaplněním databáze a už by to mělo být v pořádku.
Minulý víkend jsem se zúčastnil letošního TolkienConu (i když kvůli tomu studiu jenom části programu). A pokud jste četli minulý úvodník, tak určitě víte, že se tam vyhlašovaly výsledky soutěže O lahvičku miruvoru, které jsem se také zúčastnil. Moje tři obrázky zaznamenaly úspěch a i když mi nakonec vítězství uniklo, tak těsné druhé místo je taky skvělý výsledek. Určitě jste už zvědaví, které obrázky, jsem do soutěže přihlásil. Doteď jsem je nikde nezveřejnil kvůli podmínkám soutěže, ale teď se jich konečně dočkáte. I když... asi vás ještě trochu napnu a nezveřejním je úplně narázicon_wink.gif. Jedná se tedy o obrázky Barad Eithel, Esgaroth a Tol Sirion. Pr vní z nich už můžete vidět v galerii ilustrací, další přijdou brzy.
Ale můžete se těšit nejenom na obrázky ze soutěžě; také jsem jako už tradičně kreslil a maloval různé obrázky s tolkienovskou tématikou jako vánoční dárky, a samozřejmě s nimi obohatím i Angrenost. Ostatně první z nich už tu je (Dol).

Zveřejněno: 26. leden 2010
zpět