Úvodníky

Úvodník - 7. 8. 2007


Jak si užíváte prázdniny? V tom vedru, co je v poslední době skoro pořád, by člověk nejradši jenom ležel u vody, že? Ale to samozřejmě nejde, člověk se taky musí zvednout a něco dělat, někam se vypravit, aby něco zajímavého viděl. icon_wink.gif I když to flákání se u vody má taky jisté výhody: Například si člověk může něco zajímavého přečíst, jako třeba něco od Tolkiena. Ať už poněkolikáté Pána prstenů, anebo třeba Húrinovy děti. Ostatně i já jsem je přečetl takhle u vody, i když to už budou dva měsíce. Omlouvám se, že tu tak dlouho nebyl nový úvodník, ale nějak jsem se k tomu pořád nemohl dostat, byla spousta práce, škola, no znáte to. A když pak konečně začaly prázdniny, tak jsem byl pořád někde pryč a zase nebyla příležitost se tomu věnovat.
Ale samozřejmě jsem na Angrenost nezanevřel a nějaký čas jsem si našel. Takže se můžete podívat na novou dynamickou mapu, která zobrazuje tentokrát historii Eriadoru. Od té doby, co jsem ji poprvé vložil na Angrenost, jsem už na ní udělal pár vylepšení díky vašim připomínkám v diskusním föru, ale stále platí, že pokud vás při podrobném prohlížení a přehrávání napadne něco, co by se dalo změnit a vylepšit, tak se s tím rozhodně svěřte.
Další novinka je úplně čerstvá a je to technické vylepšení, které vám dává možnost zase trochu snadněji se vyjádřit k tomu, co je na Angrenostu k vidění. Jedná se o komentáře k ilustracím. Když se budete chtít poděli o svůj názor na některý obrázek v galerii ilustrací, nemusíte už hledat příslušné téma v diskusním fóru, ale stačí napsat komentář přímo pod obrázkem, tedy na logickém místě pro související komentáře. Doufám, že tuto možnost bohatě využijete. Nějaké nové ilustrace by se tu snad taky mohly v nejbližší době objevit.
Tak to by bylo zatím všechno, takže si užijte zbytek prázdnin a čas od času se taky mrkněte na Angrenost.icon_smile.gif

Zveřejněno: 7. srpen 2007
zpět