Úvodníky

Úvodník - 27. 5. 2004


Tak je to konečně spuštěno...
Jak jsem si to tak počítal, vyšlo mi, že práce mi zabraly skoro přesně čtyři měsíce. Bylo to 20. ledna, kdy jsem dostal mail, který to všechno způsobil. Nebylo to nic mimořádného, jenom poznámka k tomu, že když mám na svých stránkách poslední aktualizaci z 20. června 2003, tak to není úplně ono. Ale právě tohle mě přimělo konečně se pustit do té přestavby, o které jsem uvažoval už od podzimu (tímto děkuju Martinovi icon_wink.gif). Zabralo mi to samozřejmě mnohem víc času, než jsem si myslel, když jsem už začal uvažovat o nějakém termínu, tak se záhy ukázalo, že to naprosto nemůžu stihnout. Ale tak už to chodí.
A právě proto jsem se rozhodl, že to už tak dál nejde. A protože ten web už byl nějakou dobu jakž takž provozuschopný, jen jsem na něm neustále dolaďoval různé maličkosti a vychytávky, určil jsem si den, kdy už se to prostě musí spustit, přestože třeba ještě nebude dodělané úplně všechno, co bych tu chtěl mít (a i tenhle termín jsem ještě o jeden den posunul, z 26. na 27. května).
Ale snad to bude mít i své výhody. Pokud tomu budu říkat zkušební provoz, tak doufám, že mě v diskusním fóru (které by fungovat mělo) upozorníte na všechny nedostatky a chyby, které se tady určitě najdou. Takže neváhejte upozorňovat, jde mi o to, udělat Angrenost co nejlepší. A přidat přízpěvek do diskuze je určitě pohodlnější, než psát e-mail, takže doufám, že komentářů bude víc, než u starého webu. Mimochodem, samozřejmě moc děkuji všem těm, kteří mi už dřív něco k webu napsali. Sliboval jsem jim, že pracuju na nové verzi, která už brzy icon_wink.gif bude spuštěna. A tak pevně doufám, že je nezklamu a že se to bude nejenom jim líbit.

Zveřejněno: 27. květen 2004
zpět