Úvodníky

Úvodník - 10. 1. 2006


Nový rok je za námi; už se snad probudili i ti, kteří nejbouřlivěji oslavovali, a všichni se musíme vyrovnat se skutečností, že Vánoce a Silvestr utekly nepříjemně rychle. Jako by nás to ještě mělo překvapovat. Takže tu bohužel máme leden... ne že bych proti lednu samotnému já osobně něco měl, ale pro studenty vysokých škol (kam jsem se minulý rok nějakým nedopatřením zařadil) to znamená vážné nepříjemnosti, zvané zápočty a zkouškové období. A s ohledem na to, že toho do školy mám bohužel docela dost, tak se asi nebudu moct Angrenostu věnovat tak, jak bych chtěl (ačkoliv už teď se mu věnuju víc než bych měl, vzledem k tomu, že škole se věnuju míň než bych měl).
V diskusním fóru běží diskuse stále živěji, tak se mi to líbí. Před pár dny jsem radostně psal novinku o tom, že je v DF už 800 příspěvků, ale od té doby se počet zase zvedl a už je to 861. O tom bych si před rokem mohl nechat jenom zdát. Tak už se těším, až jich tu bude rovných 1000. Tímhle tempem to moc dlouho trvat nebude.
Tenhle víkend nastává jedna významná událost, kterou bych také neměl opomenout. Jedná se o Tolkien Con 2006. Doufám, že vás tam přijde co nejvíc.
Omlouvám se ovšem, že informaci o něm jsem sem nedal už dřív, registrace účastníků skončila totiž v neděli, ale snad mě omlouvá to, že já sám jsem se téměř zapoměl registrovat a stihl jsem to na poslední chvíli.icon_wink.gif
Na závěr tu ještě pro vás mám jednu zajímavost. Hráli jste si s někdy s legem? Věříím, že většina z vás asi ano. Možná někdo z vás zkoušel z lega postavit i něco z Pána prstenů. Ale myslím, že tohle asi nikdo z vás neudělal. Já teda taky ne.icon_smile.gif

Zveřejněno: 10. leden 2006
zpět